Laden Evenementen

Reuvensdagen

In 2021 vinden de Reuvensdagen plaats in Almere. En deze keer gaan we echt! Vanwege de onzekerheid rondom het coronavirus kiezen we ervoor om één dag live in Almere te organiseren en om één dag online via een livestream aan te bieden. Waar en wanneer je je kunt aanmelden laten we zo snel mogelijk weten via onze social media kanalen.

De Reuvensdagen maken we samen. Alle deelnemers kunnen voorstellen doen voor bijdragen aan het programma.
Door aan elke sessie een (hoofd)pijler en eventueel een extra pijler toe te kennen verwacht de programmacommissie een goed gebalanceerd programma aan te kunnen bieden en het deelnemers gemakkelijker te maken sessies te selecteren die hen interesseren.

  • Wetenschap: onder deze pijler scharen wij sessies die zich hoofdzakelijk richten op onderzoeksontwikkelingen en/of de resultaten daarvan.
  • Veld: deze pijler kenmerkt sessies die zich richten op (ontwikkelingen in) veldtechnieken en/of de directe resultaten van veldwerk.
  • Publiek: dit zijn sessies die zich voornamelijk richten op publieksoverdracht van archeologie in brede zin.

Vragen?

Algemeen: info@reuvensdagen.nl
Vragen over inschrijvingen en betalingen: deelnemers@reuvensdagen.nl

Doelstellingen

  • Bevordering van kennisoverdracht in de archeologie
  • Versterken van de maatschappelijke positie, het belang en de betekenis van het archeologisch erfgoed
  • Een platform bieden voor alle personen en instellingen die actief zijn op het gebied van onderzoek, behoud, beheer, presentatie, educatie en/of infrastructuur van het archeologisch erfgoed.

Contact Reuvensdagen

Reuvensdagen
p/a Binnenkadijk 372
1018 AZ Amsterdam
E-mail: info@reuvensdagen.nl
Tel. 06 5530 5088